Tom71 Napisano 4 Lutego 2023 Share Napisano 4 Lutego 2023 Kupię wieżę do Sherman firefly w skali 1/35 Najlepiej kompletną z lufą. Może być bez kopułki dowódcy bo i tak będę wymieniał na Brytyjską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 4 Lutego 2023 Share Napisano 4 Lutego 2023 (edytowane) Z którego modelu ? Mam dragona, taskę i żywiczną z formations. Edytowane 4 Lutego 2023 przez martinello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom71 Napisano 4 Lutego 2023 Autor Share Napisano 4 Lutego 2023 Chcę generalnie zrobić Shermana o nazwie Rycerz. Nie wiem która by się nadawała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 4 Lutego 2023 Share Napisano 4 Lutego 2023 A na jakim kadlubie (z jakiego modelu) chcesz ja montować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarecki720 Napisano 5 Lutego 2023 Share Napisano 5 Lutego 2023 Nie lepiej od razu zainwestować w odpowiedni model Asuka 25-028 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom71 Napisano 5 Lutego 2023 Autor Share Napisano 5 Lutego 2023 Może tak ale zawsze szukam tańszej opcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi