star200 Napisano 13 Sierpnia 2008 Share Napisano 13 Sierpnia 2008 Jakiś czas temu wziąłem się za ten model, kilka zdjęć niestety jest na dysku który "się zepsuł" z moją pomocą ale główne etapy prac na szczęście mam więc je zamieszczę. Do modelu musiałem dorobić mocowanie przednich wachaczy bo monogram ich nieprzewidział... niestety zdjęć narazie niepokażę po jak pisałem wcześniej są na "zepsutym dysku"... Autko jest podniesione o ok 2 cale czyli w skali daje to 2mm i wygląda zdecydowanie lepiej niż "sztok". miłego oglądania. in box jest tutaj viewtopic.php?p=92567#92567 to są fragmęty budowy a tutaj już skończonego: Do modelu musiałem dorobić mocowanie przednich wachaczy bo monogram ich nieprzewidział... niestety zdjęć narazie niepokażę po jak pisałem wcześniej są na zepsutym dysku... Autko jest podniesione o ok 2 cale czyli w skali daje to 2mm i wygląda zdecydowanie lepiej niż "sztok". miłego oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StanLog Napisano 13 Sierpnia 2008 Share Napisano 13 Sierpnia 2008 Ciekawy . Ale maskę to mógłbyś umyć hehe Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 13 Sierpnia 2008 Share Napisano 13 Sierpnia 2008 No no , mnie sie podoba jak najbardziej , 2 ostatnie foty najfajniejsze . Czekam na nastepne terenówki ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 14 Sierpnia 2008 Share Napisano 14 Sierpnia 2008 Mi tez sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi