martinello Napisano 16 Lutego 2023 Share Napisano 16 Lutego 2023 (edytowane) Witam W ramach redukcji stanów magazynowych sprzedam niedostępny już model M48AVLB (Model wznowiony przez firmę DAS WERK z niemieckimi kalkami w cenie ponad 400 pln w znanym sklepie modelarskim). Model niestety nie jest w stanie fabrycznym. Powycinane z ramek są główne elementy mostu, kadłub - sklejony. Kadłub i błotniki - poprawione przeze mnie, kopułki obsługi - wymieniłem na wersję z przeźroczystymi okienkami - jeszcze do poszlifowania. W kadłubie poprawiłem miejsca po niezamontowanych podpór kół podtrzymujących (M48A2 miał po 3 koła podtrzymujące na stronę zamiast 5). Poprawiłem też błotniki i miejsce styku błotników z pierścieniem podwieżowym. Model kompletny (chyba nie ma w nim części nadmiarowych, niepotrzebnych w tej wersji), z instrukcją , kalkami (malowania amerykańskie) i linami od dragona. Zamiast zestawowych DS'ów są gąsienice t-142 firmy Bronco - wycięte i prawie gotowe do sklejenia. Cena za komplet - 350 pln + przesyłka inpostem. Możliwe negocjacje lub wymiana na lotnictwo 1:72. EDIT -》W modu są też klamki do zasobników na błotnikach- wydruki 3d. Edytowane 21 Lutego 2023 przez martinello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 17 Lutego 2023 Autor Share Napisano 17 Lutego 2023 Przecena i uzupełnienie opisu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 21 Lutego 2023 Autor Share Napisano 21 Lutego 2023 Sprzedane, do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi