Skocz do zawartości

[S] M48 AVLB - Dragon 1/35 nr kat. 3606

martinello

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

W ramach redukcji stanów magazynowych sprzedam niedostępny już model M48AVLB (Model wznowiony przez firmę DAS WERK z niemieckimi kalkami w cenie ponad 400 pln w znanym sklepie modelarskim).

Model niestety nie jest w stanie fabrycznym. Powycinane z ramek są główne elementy mostu, kadłub - sklejony.

Kadłub i błotniki - poprawione przeze mnie, kopułki obsługi - wymieniłem na wersję z przeźroczystymi okienkami - jeszcze do poszlifowania. W kadłubie poprawiłem miejsca po niezamontowanych podpór kół podtrzymujących (M48A2 miał po 3 koła podtrzymujące na stronę zamiast 5). Poprawiłem też błotniki i miejsce styku błotników z pierścieniem podwieżowym.

Model kompletny (chyba nie ma w nim części nadmiarowych, niepotrzebnych w tej wersji), z instrukcją , kalkami (malowania amerykańskie) i linami od dragona. Zamiast zestawowych DS'ów są gąsienice t-142 firmy Bronco - wycięte i prawie gotowe do sklejenia.

Cena za komplet - 350 pln + przesyłka inpostem.

Możliwe negocjacje lub wymiana na lotnictwo 1:72.

EDIT -》W modu są też klamki do zasobników na błotnikach- wydruki 3d.

Edytowane przez martinello

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.