Adrian800 Napisano 20 Lutego 2023 Share Napisano 20 Lutego 2023 (edytowane) Ostateczna galeria zapraszam na mój kanał gdzie pokazałem jak wykonałem samą dioramę. Na zdjęciach brakuje jednej rzeczy obiecuje, że jest już na swoim miejscu https://youtu.be/R37tt2xWrQI Edytowane 20 Lutego 2023 przez Adrian800 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 29 Kwietnia 2023 Share Napisano 29 Kwietnia 2023 Klimatyczne. Urzekł mnie ten Adolf, co stracił swoje miejsce na ścianie. A na strychu co się chowa? Zrabowane złoto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrian800 Napisano 29 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 29 Kwietnia 2023 Schowany dobytek przez mieszkańców tej uroczej posesji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 29 Kwietnia 2023 Share Napisano 29 Kwietnia 2023 No tak. Przez długi czas po wojnie także Polacy myśleli, że opuszczą Ziemie Odzyskane. I dawni mieszkańcy powrócą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi