ArmiA Napisano 16 Sierpnia 2008 Share Napisano 16 Sierpnia 2008 Wprawdzie to nic pilnego, ale nauczony smutnym doświadczeniem (musiałem rozwalić cały kokpit w Camelu bo dokumentację zdobyłem zbyt późno) proszę o to teraz. Czy ktoś jest może w posiadaniu planów Fokkera EIII, najlepiej w formie elektronicznej w skali 1:72 (może być inna, byle określona) którą mógłby się ze mną podzielić? Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pezetel Napisano 16 Sierpnia 2008 Share Napisano 16 Sierpnia 2008 Witam. Mogę przesłać plany Fokkera E.III, jeżeli podasz na PW adres mailowy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArmiA Napisano 17 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2008 Dzięki wielkie za plany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi