Falcon20 Napisano 26 Lutego 2023 Share Napisano 26 Lutego 2023 Witam wszystkich, Chcę zrobić M36 Airfix , jest to przepak Academy. Mam dylemat, pojemniki na amunicję. Nie mogę nigdzie znaleźć w necie jak była przechowywana amunicja w M36. W M10 były to tuby, w moim modelu również one są. Ale są za małe do amunicji 90mm. Dokupiłem zestaw (AFV Club 1:35 Amunicja 90mm do M26 / M36 / M46) i są one zdecydowanie większe niż tuby z tego modelu. Mam wrażenie że wnętrze jest z M10 i producent nie zadał sobie trudu dostosowania tego elementu do M36. Moje pytanie i prośba, może ktoś wie jak powinno to wyglądać w M36? Tuby większe, czy może amunicja luzem jak w Achillesie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigmodel Napisano 26 Lutego 2023 Share Napisano 26 Lutego 2023 Tak wyglądały tuby na pociski w M36 i w M36B2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcon20 Napisano 26 Lutego 2023 Autor Share Napisano 26 Lutego 2023 Dzięki, wszystko jasne. Powiększę trochę zasobniki, żeby wyglądały bardziej realistycznie i będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi