albert091283 Napisano 16 Sierpnia 2008 Share Napisano 16 Sierpnia 2008 (edytowane) a to nastepny Lancaster Edytowane 16 Sierpnia 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 16 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2008 a niedlgu pochwale ie nowym nabytkiem czyli Meserrschitem Bf 109 G 6 1/24 firmy trumper tylko jeszcze czekam na przesylke z elemantami fototrawinymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 16 Sierpnia 2008 Share Napisano 16 Sierpnia 2008 Ja tam na samolotach się nie znam. A w fotosiku jak wgrasz zdjęcie to są rożne linki kopiuj ten na ktorym pisze (pelen rozmiar na forum lub miniaturka na forum)Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 16 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2008 dziekuje bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 16 Sierpnia 2008 Share Napisano 16 Sierpnia 2008 Witaj Fajnie że popełniłeś model mojego ulubionego bombowca Mam kilka pytań/uwag : 1. Interior Green jest strasznie zielony - rzeczywiście jest taki , czy tak wyszło na zdjęciach 2. Obicia lakieru wyglądają średnio przekonująco . 3. Z washem w kabinie chyba troszkę przesadziłeś - szczególnie na tablicy przyrządów . 4. Co się stało z kołpakami śmigieł i antenami drutowymi 5. Można prosić o więcej fotek PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HubertK Napisano 16 Sierpnia 2008 Share Napisano 16 Sierpnia 2008 I gdzie klapy luku bombowego? Tak się doczepię, że drążek sterowy był czarny:P. Gratuluję odwagi przy klapach. U mnie to nie przejdzie. "następny" to znaczy, że jest ich więcej? Edit: dużo szpachli wymagał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 16 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2008 niestety kolory wychodza inaczej na zdjeciach niz na zywo dlatego tak to wyglada. a kolpaki i klapy nie byly jeszcze wtedy doklejone bo model byl w trakcie koncowego montazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 16 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2008 a wydaje mi sie poza tym ze i tak nie jest najgorszy po tym co widzialem a innych forach i nie chodzi nonkretnie o lancastera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 16 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2008 a no i dzieki z konstruktywna krytyke nastepnym razem postaram si bardziej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 16 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2008 a no i dzieki z konstruktywna krytyke nastepnym razem postaram si bardziej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi