rudolf24 Napisano 12 Marca 2023 Share Napisano 12 Marca 2023 Po wcale nie łatwych zmaganiach, dobrnąłem do końca. Zacznę może od samego zestawu. Co prawda mamy tutaj profipack, a i detal nie najgorszy, ale już sama składalność woła o pomstę do nieba... Można by powiedzieć "stary, nie taki dobry eduard", bo model z 2010 roku. Szkoda że długonosa foka nie przeszła liftingu tak jak wersja A od tego producenta, ale przecież nie wszystko można mieć ;). Prawdę mówiąc z modelu jestem bardzo zadowolony, mimo pewnych błędów, to jeden z moich lepszy, jak nie najlepszy modeli. Oczywiście niedoskonałości jestem świadom i nisko się za nie kajam Zapraszam zatem do komentowania ! Ps. Na dwóch ostatnich fotkach FW-190 kupiony w Pałacu Kultury i Nauki w 2009r. i ostatni model tłokowca jaki zrobiłem z 2015 r. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi