Marudek Napisano 2 Kwietnia 2023 Share Napisano 2 Kwietnia 2023 Hej, Jak w temacie. W szczególności poszukuję tych modeli: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 4 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2023 Hej, Do listy poszukiwanych modeli dorzucam jeszcze: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 17 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 17 Kwietnia 2023 Muszę się pochwalić że jeden z powyższych modeli jest już u mnie Jak się okazało mam też silnik Vectora w skali 1:32, który kupiłem lata temu do innego modelu, którego ostatecznie nie udało mi się wylicytować. A dzisiaj jest jak znalazł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bsnt3k Napisano 17 Kwietnia 2023 Share Napisano 17 Kwietnia 2023 (edytowane) W dniu 4.04.2023 o 09:01, Marudek napisał: Hej, Do listy poszukiwanych modeli dorzucam jeszcze: Gdybyś był zainteresowany to mam pierwsze wydanie na sprzedaż. Telefon trochę upiększa zdjęcia na żywo pudełko jest trochę zżółknięte. Edytowane 17 Kwietnia 2023 przez bsnt3k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 20 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 20 Kwietnia 2023 Akatombo jest już u mnie na półce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 20 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 20 Kwietnia 2023 Nadal poszukuję Tiger Moth na pływakach (lub same pływaki jeśli komuś zostały w złomie modelarskim po sklejeniu wersji na kołach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi