KRK4m Napisano 10 Kwietnia 2023 Share Napisano 10 Kwietnia 2023 (edytowane) PRAWIE wszystkie z nich kiedyś miałem, sprzedałem, a teraz mi ich brak Może ktoś ma chęć rozstać się z następującymi pozycjami: Italeri (AZ, Tamiya) Hughes OH-6A Cayuse AMG (Arsenal) Polikarpov R-5 Omega Breguet XIX Pełen naiwności liczę mimo wszystko na jakiś odzew Edytowane 29 Kwietnia 2023 przez KRK4m lista skrócona po zakupach w USA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek59 Napisano 10 Kwietnia 2023 Share Napisano 10 Kwietnia 2023 Bregueta XIX możesz kupić u producenta: https://omega-models.com/index.php?route=product/category&path=95 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRK4m Napisano 10 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2023 Tak, wiem. Polikarpova także u producenta albo w kilku sklepach w Holandii, USA czy też Japonii. A resztę na Ebay. Ale że nie nazywam się Rockefeller, to szukam czegoś z drugiej ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 10 Kwietnia 2023 Share Napisano 10 Kwietnia 2023 Poszedł priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi