stroju Napisano 23 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2008 Jednak Bismarck przyczynił się do odejścia od kartonu, wcześniej skleiłem jeszcze MI-8, MI-2, F-4 i mewę. Może jeszcze jutro poszaleję z aparatem i wrzucę jeszcze jakieś zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 24 Sierpnia 2008 Share Napisano 24 Sierpnia 2008 Szalej dalej z aparatem bo jest co podziwiać. Szczególnie diorama robi wrażenie. Ja też długo siedziałem w kartonie, w plastiku od niedawna. POzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 24 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2008 Nowe zdjęcia: Gablota z innej strony: Moje wiszące kurzołapy z kartonu : To moja pamiątka z Helu z kartonu (nie pamiętam skali): Akcent patriotyczny : Żeby nie odchodzić od pojazdów: Trochę podrdzewiały T-54: Jeszcze TKS z dowódcą (nie gotowy, jeszcze raz malowanie i drobne poprawki): Opróżnione pudełka I aerografy stary i nowy: I to chyba wszystko. Ufff.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 24 Sierpnia 2008 Share Napisano 24 Sierpnia 2008 Pokazałbyś tego E-2C to byłbym wdzięczny. Jeśli to nie problem oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 24 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2008 Pokazałbyś tego E-2C to byłbym wdzięczny. Jeśli to nie problem oczywiście Chętnie tylko powiedz co to, bo mnie męczy skleroza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 24 Sierpnia 2008 Share Napisano 24 Sierpnia 2008 Pokazałbyś tego E-2C to byłbym wdzięczny. Jeśli to nie problem oczywiście Chętnie tylko powiedz co to, bo mnie męczy skleroza Ten taki z dyskiem nad kadłubem dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 24 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2008 To chyba nie najlepszy pomysł bo 1. skleiłem go 10 lat temu 2. wżarł się w niego kurz i nie da się go usunąć 3. to model Hellera sklejony bez piłowania szpachlowania (nie chce sobie psuć reputacji ) Jak nadal bardzo chcesz zobaczyć to napisz pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bacab Napisano 28 Sierpnia 2008 Share Napisano 28 Sierpnia 2008 wygląda ten śnieg jag śnieg u góry tam jak kra tak babrązowa z cszego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 28 Sierpnia 2008 Share Napisano 28 Sierpnia 2008 wygląda ten śnieg jag śnieg u góry tam jak kra tak babrązowa z cszego? Może mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi koledze? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bacab Napisano 28 Sierpnia 2008 Share Napisano 28 Sierpnia 2008 Zacznij pisać po polsku. Jeżeli uda mi się wychwycić kolejne Twoje posty, pisane podobnie, to je usunę. gulus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi