Bikernytzu Napisano 28 Kwietnia 2023 Share Napisano 28 Kwietnia 2023 Wymęczyłem po długim czekaniu na półce Model Zvezdy ka-50. Model ma przedstawiać ka-50 piąty i ostatni przedprodukcyjny egzemplarz sfotografowany w grudniu na lotnisku w Groznym [jeden z dwóch tam latajacych] , jego numer to 015 . Z historii wyczytałem, że był oblatywany w ramach końcowych testów[combat tests] podczas tzw antyterrorystycznej operacji prowadzonej w Czeczeni. W ramach "odświeżenia jego numery i napisy eksploatacyjne zostały zamalowane i w takiej formie tam latały. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Headhunter88 Napisano 4 Maja 2023 Share Napisano 4 Maja 2023 (edytowane) Zasyłam moc pochwał A mogę spytać o listę farb bazowych i czy malowanie było z maskowaniem czy z ręki? Edytowane 4 Maja 2023 przez Headhunter88 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 4 Maja 2023 Autor Share Napisano 4 Maja 2023 (edytowane) 11 godzin temu, Headhunter88 napisał: Zasyłam moc pochwał A mogę spytać o listę farb bazowych i czy malowanie było z maskowaniem czy z ręki? Maskowaniem tasma , farby sam mieszałem gdyż nie znalazłem odpowiadających mi odcieni. Zdjęcie może zbyt nasycone kolorami .w rzeczywistości jest bledszy Edytowane 4 Maja 2023 przez Bikernytzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Headhunter88 Napisano 5 Maja 2023 Share Napisano 5 Maja 2023 13 godzin temu, Bikernytzu napisał: Maskowaniem tasma , farby sam mieszałem gdyż nie znalazłem odpowiadających mi odcieni. Zdjęcie może zbyt nasycone kolorami .w rzeczywistości jest bledszy dziekuje bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi