tornado Napisano 24 Sierpnia 2008 Share Napisano 24 Sierpnia 2008 Jak w temacie, poszukuję zdjeć parowozu Ty2 - 50 lub 854. Szczególnie chodzi mi o sztywnoramowy tender typu 30D42. Przydały by sie także fotki oznaczeń na całym zestawie - o ile to możliwe w rzucie prostopadłym. Wiem że Ty2 - 50 stoi w Chabówce, odwiedziłem ich stronkę ale nie znalazłem nic specjalnego. Zdjęcia można zamieszczać w tym temacie lub podesłać bezpośrednio do mnie na maila: tornado30@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Sierpnia 2008 Share Napisano 24 Sierpnia 2008 Mam kilka ogólnikowych zdjęć Ty2, ale 953 z tendrem 32D43. Nie są specjalnie szczegółowe. Chcesz? Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 24 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2008 Dzięki Jarku za zainteresowanie moim tematem Jako tako mam mnustwo fotek parowozów Ty2, bardziej zależy mi na tych konkretnych numerach, które podałem na początku (mam zamiar wykonać model którejś z nich). Ty2-50 i Ty2- 854 posiadają tendery/tendry (nie wiem jak to się odmienia) takie jak w zestawie trumpetera, więc nie musiał bym gimnastykować się z ich przeróbką. Dla niezorietowanych o jaki tender mi chodzi zamieszczam fotkę Ty2-50: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi