Globerek182 Napisano 2 Czerwca 2023 Share Napisano 2 Czerwca 2023 Jak w tytule , ew coś mogę sie na coś wymienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIRAGE 5 Napisano 3 Czerwca 2023 Share Napisano 3 Czerwca 2023 Dzień dobry Co do wymiany za JAS 39 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Globerek182 Napisano 5 Czerwca 2023 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2023 a co Pan chce lub co Pana interesuje ? Raczej preferuje kupno ... obawiam sie że nie mam nic ciekawego co mogłoby Pana zainteresowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valorek Napisano 5 Czerwca 2023 Share Napisano 5 Czerwca 2023 Witam, mam do sprzedania Kittyhawk 80118 SAAB Jas-39B/D Gripen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Globerek182 Napisano 5 Czerwca 2023 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2023 dzien dobry jaka cena ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi