Przemo1CK Napisano 28 Sierpnia 2008 Share Napisano 28 Sierpnia 2008 Witam! Wczoraj w nocy nareszcie ukończyłem model, który kleiłem od dłuższego czasu... Postanowiłem wykonać prowizoryczne malowanie zimowe, użyłem kół żywicznych z płozami firmy tank workshop, wskaźniki szerokości pojazdu wykonałem ze szpilek, klapę zasłaniającą grill z patyczka po lodzie... Na pewno zmienię ładunek na pace, która jak widać jest czyściutka... ale na razie muszę znaleźć jakieś ciekawe dodatki... Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 28 Sierpnia 2008 Share Napisano 28 Sierpnia 2008 jak zwykle krzywe nakładki zaciemnienia na lampach zrobiłeś to z premedytacją? co do znaczników skrajni.. niestety wyglądają nadal jak szpilki.. może jakiś drut, sznur czy coś innego by się przydało do zamocowania tej dechy? i może lekko chlapnij go białym.. ogólnie ciekawie skomponowane białe mazanie.. szkoda, że każdy z sopli pod innym kontem i w inną stronę.. będziesz do tego robił podstawkę? chociaż malutką.. z jakimś elementem również przysypanym śniegiem i świadczącym o dłuższym pobycie wozu w tym miejscu.. może z nawianym z jednej strony śniegiem.. co to jest to żółte na podwoziu? żółty śnieg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 29 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2008 jak zwykle krzywe nakładki zaciemnienia na lampach A ja znów powtarzam - to był jeden element, cała lampa jest pod pewnym kątem przyklejona szkoda, że każdy z sopli pod innym kontem i w inną stronę.. U mnie na dachu też tak było i się nie czepiałem będziesz do tego robił podstawkę? chociaż malutką.. z jakimś elementem również przysypanym śniegiem i świadczącym o dłuższym pobycie wozu w tym miejscu.. może z nawianym z jednej strony śniegiem.. Będę robił co to jest to żółte na podwoziu? żółty śnieg? To jest taki rdzawo-brązowy kolor, który ma przebijać na zewnątrz, jako że to ma być pojazd z końca zimy... czyli błoto + nagłe opady śniegu Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi