kondi93 Napisano 28 Sierpnia 2008 Share Napisano 28 Sierpnia 2008 Koledzy, a ja myślę jakie bajery, gadżety wpakować do mojej scani która jest w produkcji, pomożecie?? nigdy nie robiłem żadnych takich gadżetów, powiedzcie jak zrobić itp. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 28 Sierpnia 2008 Share Napisano 28 Sierpnia 2008 Np. gazeta - wystarczy znaleźć zdjęcie okładki, pomniejszyć do odpowiednich wymiarów w programie graficznym i wydrukować Ktoś na tym forum pokazywał jeszcze kiedyś, jak zrobić butelkę, ale nie mogę znaleźć tego tematu, więc gdyby któryś z kolegów podrzucił linka to butle też byś miał. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 29 Sierpnia 2008 Share Napisano 29 Sierpnia 2008 Gazetki - Tak jak mówi kolega Paffko , kiedyś o ile dobrze pamiętam było w Trailerze takie miniaturowe gazetki celowo zrobione do modeli do wycięcia. A co do butli to Szałek chyba w swoim temacie w Scanii wyjaśniał, butle zrobił z poduszki od zawieszenia, tylko górę chyba przerobił. Również dobrze możesz dodać jakaś czapkę np. od ludzików z lego chyba będą dobre. To już zależy kto co lubi Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 29 Sierpnia 2008 Share Napisano 29 Sierpnia 2008 W Trailerze są duże miniatury ale ja do Mana brałem z Polskiego Trakera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondi93 Napisano 29 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2008 Dzięki, ja probowałem jakis proporczyki pomnmiejszać, ale pomniejszylem i mi wydrukowalo jakies krzywe wiecie takie co badz. I chyba sam sobie zobie proporczyki bo drukarka i tak jest czarno biala więc czy tak czy tak musiałbym jakos je pokolorować ;D, spróbujemy z gazetą, i myśle jeszcze na kablem i gruszką od CB ale jak to zrobie to nazarazie tajemnica (żeby się nie śmiać) bo sam nie wiem czy to wypali;D pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniakscań Napisano 29 Sierpnia 2008 Share Napisano 29 Sierpnia 2008 Potrzeba matką wynalazków, każdy pomysł jest dobry!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 29 Sierpnia 2008 Share Napisano 29 Sierpnia 2008 W Trailerze są duże miniatury ale ja do Mana brałem z Polskiego Trakera. Tak, ale były specjalnie do modeli wydrukowane Trailer zrobił do tego były jeszcze tablice rejestracyjne i coś jeszcze. Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 29 Sierpnia 2008 Share Napisano 29 Sierpnia 2008 A to o tym niewiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi