kondi93 Napisano 28 Sierpnia 2008 Napisano 28 Sierpnia 2008 Koledzy, a ja myślę jakie bajery, gadżety wpakować do mojej scani która jest w produkcji, pomożecie?? nigdy nie robiłem żadnych takich gadżetów, powiedzcie jak zrobić itp. pozdrawiam Cytuj
paffko Napisano 28 Sierpnia 2008 Napisano 28 Sierpnia 2008 Np. gazeta - wystarczy znaleźć zdjęcie okładki, pomniejszyć do odpowiednich wymiarów w programie graficznym i wydrukować Ktoś na tym forum pokazywał jeszcze kiedyś, jak zrobić butelkę, ale nie mogę znaleźć tego tematu, więc gdyby któryś z kolegów podrzucił linka to butle też byś miał. Pozdrawiam Cytuj
eKrystian Napisano 29 Sierpnia 2008 Napisano 29 Sierpnia 2008 Gazetki - Tak jak mówi kolega Paffko , kiedyś o ile dobrze pamiętam było w Trailerze takie miniaturowe gazetki celowo zrobione do modeli do wycięcia. A co do butli to Szałek chyba w swoim temacie w Scanii wyjaśniał, butle zrobił z poduszki od zawieszenia, tylko górę chyba przerobił. Również dobrze możesz dodać jakaś czapkę np. od ludzików z lego chyba będą dobre. To już zależy kto co lubi Pozdrawiam,eKrystian Cytuj
Bartini Napisano 29 Sierpnia 2008 Napisano 29 Sierpnia 2008 W Trailerze są duże miniatury ale ja do Mana brałem z Polskiego Trakera. Cytuj
kondi93 Napisano 29 Sierpnia 2008 Autor Napisano 29 Sierpnia 2008 Dzięki, ja probowałem jakis proporczyki pomnmiejszać, ale pomniejszylem i mi wydrukowalo jakies krzywe wiecie takie co badz. I chyba sam sobie zobie proporczyki bo drukarka i tak jest czarno biala więc czy tak czy tak musiałbym jakos je pokolorować ;D, spróbujemy z gazetą, i myśle jeszcze na kablem i gruszką od CB ale jak to zrobie to nazarazie tajemnica (żeby się nie śmiać) bo sam nie wiem czy to wypali;D pozdrawiam Cytuj
Maniakscań Napisano 29 Sierpnia 2008 Napisano 29 Sierpnia 2008 Potrzeba matką wynalazków, każdy pomysł jest dobry!!!!! Cytuj
eKrystian Napisano 29 Sierpnia 2008 Napisano 29 Sierpnia 2008 W Trailerze są duże miniatury ale ja do Mana brałem z Polskiego Trakera. Tak, ale były specjalnie do modeli wydrukowane Trailer zrobił do tego były jeszcze tablice rejestracyjne i coś jeszcze. Pozdrawiam,eKrystian Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi