Paws Napisano 27 Lipca 2006 Share Napisano 27 Lipca 2006 w następujących kolorach pactry: oznaczenie pactry: A30 (fs 34087) "olive drab" a oznaczenia pactry: A114 (ANA 613) "olive drab" Mam "olive drab" humbrolla - on oferuje jeden rodzaj, chcę nabyć pactrę (wysyłkowo) i nie wiem który wybrać? Czym one sie różnią?! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 27 Lipca 2006 Share Napisano 27 Lipca 2006 Humbroll ma także co najmniej dwa kolory "olive drab" są to 66 i 155. A różnica tkwi w kolorze, musisz zobaczyć jaki jest Ci potrzebny. W palecia Pactry 30 jest nieco jaśniejsza, zaś 114 ciemniejsza i jak na mój gust bardziej wpadająca w zieleń. Teoretyczne A30 odpowiada H155. Do czego chcesz użyć tego kolorku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paws Napisano 27 Lipca 2006 Autor Share Napisano 27 Lipca 2006 Do P-39, ale wiem że w tyn wypadku to FS 34087, chodziło mi tylko w czym tkwi różnica..bo na "komputerowej palecie" to wyglądają identycznie . Dzięki za info! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi