Adrian800 Napisano 18 Lipca 2023 Share Napisano 18 Lipca 2023 (edytowane) Skończony kolejny projekt w roli głównej Jagdpanther Tamiya oraz figurki MB. Stodoła wyrób własny Edytowane 18 Lipca 2023 przez Adrian800 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujciobryan Napisano 15 Października 2023 Share Napisano 15 Października 2023 No ładnie się prezentuje Lubię tematykę walk na zachodzie Europy.Jak zdobędę więcej umiejętności w budowie modeli to marzy mi się dioramka z walk na zachodzie Europy,ale z Sdkfz 4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 15 Października 2023 Share Napisano 15 Października 2023 Fotki technicznie fatalne. Rozmazane i prześwietlone. Ale ujęła mnie ilość włożonej pracy (nie każdemu chce się dioramkę robić, mnie z pewnością nie) i klimat. No i zdjęcie na tle nocnego nieba. Głosowałbym na tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi