erykko Napisano 8 Września 2008 Autor Share Napisano 8 Września 2008 Spróbuję tym kretem, ale to dopiero w okolicach soboty lub niedzieli. Jakie mi proponujesz gąski? Metalowe są trochę za drogie (ok. 100 zł za komplet do jednego modelu), Może dasz jakiś namiar na plastikowe, to bym obczaił nr seryjny i kupiłbym w sklepie w Lublinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 8 Września 2008 Share Napisano 8 Września 2008 erykko były kiedyś gąski z maquette za jakieś 20 zł ale są teraz nie do dostania niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erykko Napisano 10 Września 2008 Autor Share Napisano 10 Września 2008 Małe uaktualnienie: na modelu będę testował aerograf, który właśnie zamówiłem (polecił go reggy). Na razie będzie problem ze sprężarką, ale coś się wymyśli (może kupię za 20zł w hipermarkecie-kilka modeli powinna wytrzymać). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erykko Napisano 19 Października 2008 Autor Share Napisano 19 Października 2008 Model już skończony, nie będę się chwalił zdjęciami, bo nie ma czym-pierwszy raz malowałem aerografem i wyszło dość różnie. Muszę się przyzwyczaić do tego urządzenia. Mam pytanko na koniec: jaki polecacie lakier matowy? Bo na razie błyszczy się po sido. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerPanzersoldat95 Napisano 19 Października 2008 Share Napisano 19 Października 2008 ja mam vallejo matowy za ok 8 zeta, polecam, pstrykam nim z aero figurki jak są ukończone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi