pezetel Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 Witam. Kilka zdjęć miniaturowej łodzi podwodnej Typ XXVII B - później nazywany Typ 127, eksponowanej w Muzeum Marynarki w Bremerhaven. Warunki pracy dwuosobowej załogi nie do pozazdroszczenia. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jędrek Posted September 3, 2008 Share Posted September 3, 2008 fajne fotki masz ich może więcej? Jędrek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pezetel Posted September 3, 2008 Author Share Posted September 3, 2008 Witam. Niestety, to wszystko, co udało mi się pstryknąć. Na zrobienie widoku ogólnego , zdjęć górnej części kadłuba czy kiosku nie było tam miejsca. Poza tym w Muzeum - w zasadzie - nie wolno fotografować, więc nie chciałem drażnić obsługi. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jędrek Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 w ramach uzupełnienia plan okrętu znaleziony na forum Balancera Jędrek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gumowy01 Posted November 4, 2013 Share Posted November 4, 2013 Przepraszam odgrzeję nieco temat. Planuję zbudować Seehunda w skali 1/72 jednak przemieszczanego po lądzie na platformie kołowej ciągnionej przez ciężki ciągnik Hanomag SS 100. Mam takie pytanie czy posiadacie może jakieś fajne malowanie tego okrętu w wersji wczesnej, bo te załączone w zestawie ICM nie są zbyt ciekawe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts