pezetel Napisano 2 Września 2008 Share Napisano 2 Września 2008 Witam. Kilka zdjęć miniaturowej łodzi podwodnej Typ XXVII B - później nazywany Typ 127, eksponowanej w Muzeum Marynarki w Bremerhaven. Warunki pracy dwuosobowej załogi nie do pozazdroszczenia. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 3 Września 2008 Share Napisano 3 Września 2008 fajne fotki masz ich może więcej? Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pezetel Napisano 3 Września 2008 Autor Share Napisano 3 Września 2008 Witam. Niestety, to wszystko, co udało mi się pstryknąć. Na zrobienie widoku ogólnego , zdjęć górnej części kadłuba czy kiosku nie było tam miejsca. Poza tym w Muzeum - w zasadzie - nie wolno fotografować, więc nie chciałem drażnić obsługi. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 w ramach uzupełnienia plan okrętu znaleziony na forum Balancera Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 4 Listopada 2013 Share Napisano 4 Listopada 2013 Przepraszam odgrzeję nieco temat. Planuję zbudować Seehunda w skali 1/72 jednak przemieszczanego po lądzie na platformie kołowej ciągnionej przez ciężki ciągnik Hanomag SS 100. Mam takie pytanie czy posiadacie może jakieś fajne malowanie tego okrętu w wersji wczesnej, bo te załączone w zestawie ICM nie są zbyt ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi