Sebastian76 Napisano 29 Lipca 2023 Autor Share Napisano 29 Lipca 2023 44 minuty temu, TAW napisał: Fajnie rozmazany olejami kamuflaż - sprawia ważnie mocnego zakurzenia pojazdu, starannie wykonane dodatkowe elementy robią dobra robotę. Jedynie może tego błota przy kołach ciut za dużo ale też strasznie nie jest. Ogólnie bardzo przyjemny model i mi się podoba Dzięki za motywujące słowo. Z tym błotem to jak nadmieniłem wyżej. Jestem trochę zły bo to klasyczny przykład, że "lepsze" jest wrogiem dobrego. Myślę, że miałem to już fajnie ogarniętę - (foto) a potem postanowiłem "poprawić" -Brakło doświadczenia i klasycznego mniej znaczy więciej. Nauczka na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian76 Napisano 29 Lipca 2023 Autor Share Napisano 29 Lipca 2023 12 minut temu, Michal_1981 napisał: Piękny model. Brudzenie subtelne lecz czytelne... Akcesoria niesamowicie realistycznie wyglądają (zardzewiały zbiornik na paliwo rządzi!!) Jeśli coś mogę dodać to w zbiornikach Tamki od spodu z przyczyn technicznych jest źle zrobione dno . Nie ma tam naprawdę tak ogromnej wnęki Nie poprawiaj bo jak się polepszy to się popie... Lewitujące koła i brak "zwisających" gąsienic psuje wysoki efekt realizmu. Dziękuję za słowo i konstruktywną krytykę. To koło jedno faktycznie mi nieco uciekło .Jeśli chodzi o gąski to nieco nie dopatrzyłem przy foceniu (kumpel mi focił ten model) bo one są ruchome i moim zdaniem jednym z mocniejszych punktów modelu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakalaka813 Napisano 3 Sierpnia 2023 Share Napisano 3 Sierpnia 2023 Ładnie wyszedł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian76 Napisano 24 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2023 Czołem! Ostatnio poświeciłem trochę czasu na doskonalenie sztuki fotografowania modeli, zmodernizowałem także nieco sprzęt wiec pozwoliłem sobie podmienić fotografie modelu na nowsze i w mojej ocenie nieco ładniejsze zdjęcia. Nadal jeszcze nieco walczę ze światłem (troszkę zbyt małym źródłem) wiec i w tym zakresie jeszcze troszkę do nauki pozostaje. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi