Ripper1 Napisano 28 Lipca 2023 Share Napisano 28 Lipca 2023 Witam. Po zakończeniu prac nad PzKpfw 38T wziąłem na warsztat wyżej wspomnianego Tygrysa. Przyznam że świetnie się przy tym bawię ale w pewnym momencie utknąłem i potrzebuję pomocy kolegów bardziej obeznanych w temacie. Chodzi o malowanie wnętrza tego czołgu a szczególnie przedziału silnikowego. Przyznam, że poszukiwania w internecie tylko mnie ogłupiły bo każdy model jest inaczej malowany i na tej podstawie nie jestem w stanie określić kolorystyki tego przedziału. Filmy pokazują dosyć dokładnie wnętrze ale nie silnik. Może ktoś ma jakieś dane na ten temat? Jak widać na załączonych zdjęciach jak na razie przedział silnikowy pozostawiłem w kolorze Hull Red, pozostałe wnętrze to Creme Waiss. Dalej standard, przetarcia ( lakier do włosów ) brudzenia itp , itd, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripper1 Napisano 20 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 20 Sierpnia 2023 długo czekałem aż znajdzie się ktoś kto ma wiedzę w temacie o którym wspominałem i do tego jeszcze dysponuje wolnym czasem i chęcią żeby tą wiedzą się podzielić. No cóż nie doczekałem się wobec tego zrobiłem tak jak jak uważałem że będzie dobrze. Teraz czas na pozostałe elementy . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi