Michał_86 Napisano 3 Września 2008 Autor Napisano 3 Września 2008 Wersja alternatywna. Jakieś Hurricany mieliśmy przecież dostać/kupić od UK w 1939 czy 1940. Pewnie wcześniejszą wersję ale sądzę że z czasem i MK.IIc by latały z szachownicami. Prawda że ładnie? Cytuj
ZIO BY NAITT Napisano 4 Września 2008 Napisano 4 Września 2008 (edytowane) Ładnie , ładnie ale malowane "z ręki" ramy owiewki psują efekt . Szachownice na skrzydłach też przydałyby się większe . Z tego co pamiętam jedynym Hurricanem posiadającym szachownice był Mk.I L2048 , maszyna z skrzydłami krytymi płótnem . Posiadał on metryczne przyrządy pokładowe , standardowy RAFowski kamuflaż , oraz szachownice na skrzydłach i usterzeniu pionowym . PZDR Edytowane 4 Września 2008 przez Gość Cytuj
Michał_86 Napisano 4 Września 2008 Autor Napisano 4 Września 2008 Szachownic niestety innych nie miałem, pochodzą od zestawiku do MiGa-21. Nom, owiewki są zawsze dla mnie problemem. Cytuj
Leszek.Sz. Napisano 4 Września 2008 Napisano 4 Września 2008 Nom, owiewki są zawsze dla mnie problemem. Taśma maskująca i trochę cierpliwości rozwiążą Twój problem. Precyzyjnie pomalowana rama osłony kabiny bardzo podnosi wygląd modelu. Pozdr Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi