Skocz do zawartości

[S] Gąsienice T-55, T-62, T-72, Trumpeter i kalki Verlinden do Shermanów 1:35

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć,

jak w tytule sprzedam gąski z Trampka pasujecie to ww. Teciakow oraz suche(?) kalkomanie. 

Gąski nówka sztuka, jednak w 1 ramce brakuje 2/3 ogniw, ale dalej zostaje duży naddatek. 

Kalki nówka. 

Cena gąskek 40 zł plus przesyłka, 

Cena kalkomanie 50 zł plus przesyłka. 

Pozdro! 

IMG_20230719_164716.jpg

IMG_20230719_164722.jpg

IMG_20230728_114700.jpg

Napisano (edytowane)

Do sprzedania trafiają też:

- kola do Maza 357 w 1:35 - 110 zł 

IMG_20230903_201829_edit_74974819180746.jpg

Edytowane przez Szakalaka813
Napisano

Jestem zainteresowany zestawem  od panzerarta. Przeglądając zdjęcia to pewnie zestaw pasuje do ISU-122 S?  Zastanawia mnie  jeden przedmiot na tym zestawie. Ten między elementami jarzma. Co to jest? To do regulacji lufy? 

Napisano
1 minutę temu, pawełg napisał:

Jestem zainteresowany zestawem  od panzerarta. Przeglądając zdjęcia to pewnie zestaw pasuje do ISU-122 S?  Zastanawia mnie  jeden przedmiot na tym zestawie. Ten między elementami jarzma. Co to jest? To do regulacji lufy? 

Chyba jest to ta wersja S, ja akurat nie siedzę w ruskim sprzęcie. Ten element pomiędzy elementami jarzma to mocowanie, do którego wchodzi lufa, pozwalające przemieszczać ja horyzontalnie. 

Napisano
4 minuty temu, Szakalaka813 napisał:

Chyba jest to ta wersja S, ja akurat nie siedzę w ruskim sprzęcie. Ten element pomiędzy elementami jarzma to mocowanie, do którego wchodzi lufa, pozwalające przemieszczać ja horyzontalnie. 

Tak jak myślałem. 

Napisano

Jestem zainteresowany kupnem zestawu od  panzerart, jarzmo działa z działałem do isu-122.  zastanawiam sie nad gąsienicami  do T-34 od Trumptera. Tylko muszę ustalic czy pasują do  zestawu Revella. Reszta na pw.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.