Szakalaka813 Napisano 29 Sierpnia 2023 Share Napisano 29 Sierpnia 2023 Cześć, jak w tytule sprzedam gąski z Trampka pasujecie to ww. Teciakow oraz suche(?) kalkomanie. Gąski nówka sztuka, jednak w 1 ramce brakuje 2/3 ogniw, ale dalej zostaje duży naddatek. Kalki nówka. Cena gąskek 40 zł plus przesyłka, Cena kalkomanie 50 zł plus przesyłka. Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakalaka813 Napisano 3 Września 2023 Autor Share Napisano 3 Września 2023 (edytowane) Do sprzedania trafiają też: - kola do Maza 357 w 1:35 - 110 zł Edytowane 13 Września 2023 przez Szakalaka813 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawełg Napisano 4 Września 2023 Share Napisano 4 Września 2023 Jestem zainteresowany zestawem od panzerarta. Przeglądając zdjęcia to pewnie zestaw pasuje do ISU-122 S? Zastanawia mnie jeden przedmiot na tym zestawie. Ten między elementami jarzma. Co to jest? To do regulacji lufy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakalaka813 Napisano 4 Września 2023 Autor Share Napisano 4 Września 2023 1 minutę temu, pawełg napisał: Jestem zainteresowany zestawem od panzerarta. Przeglądając zdjęcia to pewnie zestaw pasuje do ISU-122 S? Zastanawia mnie jeden przedmiot na tym zestawie. Ten między elementami jarzma. Co to jest? To do regulacji lufy? Chyba jest to ta wersja S, ja akurat nie siedzę w ruskim sprzęcie. Ten element pomiędzy elementami jarzma to mocowanie, do którego wchodzi lufa, pozwalające przemieszczać ja horyzontalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawełg Napisano 4 Września 2023 Share Napisano 4 Września 2023 4 minuty temu, Szakalaka813 napisał: Chyba jest to ta wersja S, ja akurat nie siedzę w ruskim sprzęcie. Ten element pomiędzy elementami jarzma to mocowanie, do którego wchodzi lufa, pozwalające przemieszczać ja horyzontalnie. Tak jak myślałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakalaka813 Napisano 4 Września 2023 Autor Share Napisano 4 Września 2023 5 minut temu, pawełg napisał: Tak jak myślałem. W razie czego zapraszam na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawełg Napisano 4 Września 2023 Share Napisano 4 Września 2023 Jestem zainteresowany kupnem zestawu od panzerart, jarzmo działa z działałem do isu-122. zastanawiam sie nad gąsienicami do T-34 od Trumptera. Tylko muszę ustalic czy pasują do zestawu Revella. Reszta na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakalaka813 Napisano 13 Września 2023 Autor Share Napisano 13 Września 2023 Zestaw do ISU-122 sprzedany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakalaka813 Napisano 17 Października 2023 Autor Share Napisano 17 Października 2023 Up, ceny do negocjacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi