Sebaar Napisano 6 Września 2008 Share Napisano 6 Września 2008 To mój pierwszy "in-box", a więc żeby się nie rozpisywać to części wyglądają nieźle, ich wykonie jest na wysokim poziomie, na wielki plus tego zestawu należy dolicz blaszkę. Kalkomanie pomimo iż są dobrej jakości umożliwiają wykonanie tylko jednego okrętu tej klasy, czyli USS Spruance. Pudło: oraz jego zawartość: Wypraski: Dlaczego cześć podwodna jest zadedykowana Ticonderodze? Kalki oraz blaszka: Trochę zbliżeń: Zainteresowanych opisem tego typu niszczycieli zapraszam tu: http://www.okretywojenne.za.pl/spruance.html A więc wkrótce stocznia zacznie pracę w ramach "Admiralskiego projektu grupowego". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 6 Września 2008 Share Napisano 6 Września 2008 zastanawiam się czy wygląda lepiej od mojej starej 350-tki kiedy start? Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebaar Napisano 8 Września 2008 Autor Share Napisano 8 Września 2008 kiedy start? Chyba powolutku zacznę w tym tygodniu, jako student mam jeszcze trochę czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi