ShaDow FoX Napisano 7 Września 2008 Share Napisano 7 Września 2008 Witam, mój pierwszy poważny samolot możecie krytykowac do woli kupiłem przez przypadek w zabawkowym, był tańszy niż ze sklepu modelarskiego to pomyślałem, że spróbuje swoich sił w lotnictwie malowany aerografem pactrami, trochę suchego pędzla. Linka w trakcie sesji się poluźniła także... PS: ta szmata na skrzydle zasłania stopiony plastik, benzyna lakowa była wymieszana z jakimś rozpuszczalnikiem, a chciałem delikatny wash no i... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilex7 Napisano 7 Września 2008 Share Napisano 7 Września 2008 Bardzo mi się podoba ten motyw ze szmatą. Dobrze, że ja taki pomysł nie wpadłem bo niektóre moje modele byłyby całkowicie przykryte szmatami a jedyne co byłoby widać to kółka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tepe31 Napisano 22 Listopada 2008 Share Napisano 22 Listopada 2008 Za bardzo go zabrudziłeś moim zdaniem. ponadto anten ajakaś lużna, a szmata fajna ale jakaś za sztywna. brakuje mi zdjęcia od spodu... pozatym bez zastrzeżeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi