ShaDow FoX Napisano 7 Września 2008 Napisano 7 Września 2008 Witam, mój pierwszy poważny samolot możecie krytykowac do woli kupiłem przez przypadek w zabawkowym, był tańszy niż ze sklepu modelarskiego to pomyślałem, że spróbuje swoich sił w lotnictwie malowany aerografem pactrami, trochę suchego pędzla. Linka w trakcie sesji się poluźniła także... PS: ta szmata na skrzydle zasłania stopiony plastik, benzyna lakowa była wymieszana z jakimś rozpuszczalnikiem, a chciałem delikatny wash no i... Cytuj
pilex7 Napisano 7 Września 2008 Napisano 7 Września 2008 Bardzo mi się podoba ten motyw ze szmatą. Dobrze, że ja taki pomysł nie wpadłem bo niektóre moje modele byłyby całkowicie przykryte szmatami a jedyne co byłoby widać to kółka. Cytuj
tepe31 Napisano 22 Listopada 2008 Napisano 22 Listopada 2008 Za bardzo go zabrudziłeś moim zdaniem. ponadto anten ajakaś lużna, a szmata fajna ale jakaś za sztywna. brakuje mi zdjęcia od spodu... pozatym bez zastrzeżeń Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi