Rasch Napisano 2 Października 2023 Share Napisano 2 Października 2023 Witam Kupie, przygarnę ect Bordkanone 7,5 cm do "Otwieracza do puszek" czyli Hs 129 chodzi mi w sumie o samą część hamulca/tłumika o długości ok. 27mm. Wiem że bodjaże jakaś firma niemiecka robi je ale coś słabo z tym Jakby ktoś coś miał byłbym wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 3 Października 2023 Share Napisano 3 Października 2023 Kiedyś dawno temu robiłem Hs129 Revella (czyli exHase). Nie dam sobie głowy odciąć, ale być może został mi ten hamulec, poszukam w stercie złomowej i dam znać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasch Napisano 3 Października 2023 Autor Share Napisano 3 Października 2023 @jachud3Byłboby genialnie jakbyś znalazł ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 3 Października 2023 Share Napisano 3 Października 2023 (edytowane) Niestety, nie znalazłem, mam tylko samą gondolę poza tym - a właściwie od tego powinienem zacząć - ten model miał tylko części działka 30mm, a nie 75... także przepraszam ale nie poratuję P.S. "Ta niemiecka firma" dalej ma to w ofercie, przynajmniej można wrzucić do koszyka: https://www.modellbau-schatton.de/index.php/shop/dt--75-mm--flugzeugbordkanone-bk-7-5-cm-als-zuruestteil-fuer- https://www.scalemates.com/kits/schatton-modellbau-4857-75cm-bordkanone--174750 Edytowane 3 Października 2023 przez jachud3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasch Napisano 3 Października 2023 Autor Share Napisano 3 Października 2023 Widziałem te ofert. Jeśli nikt zapasu nie będzie miał gdzieś nie używanego to zapewne kupię. Lufę oddam hamulec zatrzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 6 Października 2023 Share Napisano 6 Października 2023 troche trudny kontakt z gosciem, ale probuj.Pisalem i telefonowalem do niego z pol roku i dopiero na E-dayu go zlapalem.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasch Napisano 6 Października 2023 Autor Share Napisano 6 Października 2023 @BRAVO112Właśnie nie mam zbytnio z kim rozmawiać... bo cisza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 6 Października 2023 Share Napisano 6 Października 2023 wlasnie rozmawialem z gosciem. Lufa jest w magazynie i nie powinno byc problemow z zamowieniem przez jego shop Tak ze probuj dalej Pozdrawiam JK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasch Napisano 6 Października 2023 Autor Share Napisano 6 Października 2023 @BRAVO112O cholercia to zmienia postać rzeczy. Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi