rObO87 Napisano 9 Września 2008 Share Napisano 9 Września 2008 Model firmy Revell: Ogólnie specjalnie zadowolony nie jestem z tego modelu Proszę o łagodną krytykę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 9 Września 2008 Share Napisano 9 Września 2008 No wreszcie jednolite tło Sam model ładny, fajnie sklejony, malnięty i ładnie umorusany - zdecydowanie lepiej niż poprzednik, czyli Biber. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 10 Września 2008 Share Napisano 10 Września 2008 Nooo...postępy! Ale nie podoba mi się ciągle to coś na twoich modelach-jak nie zmyty wash. Jeżeli to kurz, to powinno to wyglądać inaczej. Poza tym ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 10 Września 2008 Share Napisano 10 Września 2008 Fajne to coś, podoba mi się Pafica to nie jest nie zmyty wash ani kurz, to jest abstrakcja :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 10 Września 2008 Share Napisano 10 Września 2008 Fajnie wygląda, niemniej jednak to ubłocenie...takie jakieś dziwne...nie wiem co z nim jest... Ja sobie Fennk'a też powoli dłubię, za jakiś czas wrzuce jakieś poglądowe foty. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reni18 Napisano 10 Września 2008 Share Napisano 10 Września 2008 Bardzo fajny model z 10 razy lepszy od mojego i to jeszcze w tej skali niezła robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 10 Września 2008 Autor Share Napisano 10 Września 2008 jak nie zmyty wash http://www.panzer-modell.de/referenz/in_detail/fennek/25g.jpg na prawo od lusterka dolnego to ubłocenie...takie jakieś dziwne też nie jestem zadowolony z niego Ja sobie Fennk'a też powoli dłubię uwaga na lusterka i szybki, efekt mojej nieuwagi widać z lewej strony kadłuba :( dzięki za miłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi