Michał_86 Napisano 11 Września 2008 Share Napisano 11 Września 2008 Mam szpachlówkę Humbrola, niechcący naleciało mi jej w nity, nożykiem czy szpileczką ciężko się to wydlubuje, nie ma jakiejś metody by zamienić zaschniętą szpachlę w coś wodnistego co by samo wypłynęło z dziurek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 11 Września 2008 Share Napisano 11 Września 2008 Tak. Debonder do klejów CA rozpuszcza zaschniętą szpachlę nie ruszając plastiku. Możesz też próbować Zmywaczem Wamodu. Obie metody patyczkiem higienicznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 11 Września 2008 Share Napisano 11 Września 2008 reggy a dot i cleanlux ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 11 Września 2008 Share Napisano 11 Września 2008 reggy a dot i cleanlux ? A to już musisz sprawdzić sam lub czekać na kogoś kto ma w tym jakieś doświadczenie. Cleanlux radzi sobie na pewno z niezaschniętą szpachlą, ale nie wiem jak jest z suchą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 11 Września 2008 Share Napisano 11 Września 2008 DOT jak najbardziej , wiem z doświadczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi