Desp_erados Napisano 12 Listopada 2023 Share Napisano 12 Listopada 2023 Model zrobiony ponad rok temu 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 12 Listopada 2023 Share Napisano 12 Listopada 2023 Fajny. Podoba się. Z jakiego okresu i z jakiego rejonu jest to malowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 12 Listopada 2023 Share Napisano 12 Listopada 2023 Miło dla oka. Podoba się. Tanka na białym tle kartek daj- jak już w kabinę z ledami masz. Stuart malutki jest ok. Fajnie na zwykłej ziemistej podstawce by się prezentował. Nie wiem czemu, ale te pojazdy jakoś trafiają w mój gust wizualnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desp_erados Napisano 13 Listopada 2023 Autor Share Napisano 13 Listopada 2023 Malowanie Bir-Hakeim Libia 1942 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AchtungCancer Napisano 13 Listopada 2023 Share Napisano 13 Listopada 2023 Tradycyjny niebieski caunter Aż mi się młodość przypomniała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samweis Napisano 27 Listopada 2023 Share Napisano 27 Listopada 2023 Super model! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi