Vaco77 Napisano 13 Listopada 2023 Share Napisano 13 Listopada 2023 (edytowane) Siemka! Będę tutaj wrzucał modele, które udało się ukończyć w mojej krótkiej przygodzie z modelarstwem. Ciągle się uczę i bardzo chciałbym zasięgnąć wiedzy aby móc robić modele, które na prawdę cieszą oko i są zgodne z założeniami..tutaj jak widać często uciekam od prawdy i oryginału. Non stop pracuję nad cierpliwością, opanowaniem sprzętu oraz zdobywaniem wiedzy. Ps. Proszę o przyzwyczajenie się do modeli i kocich kłaków. Jako kociarz jestem zobowiązany do posiadania sierści tu i tam Tamiya F4U 1/48 - pierwszy model samolotu, który wpadł mi w ręce. Edytowane 13 Listopada 2023 przez Vaco77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vaco77 Napisano 13 Listopada 2023 Autor Share Napisano 13 Listopada 2023 Merkava od Academy w skali 1/35 z jakimiś ręcznie dorobionymi dodatkami. Gruz ale przyjemnie się pracowało. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vaco77 Napisano 13 Listopada 2023 Autor Share Napisano 13 Listopada 2023 Sherman 1/35 od Zvezdy - tak samo dodatków kupa, gruz skończony. Stoi i straszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KFS-miniatures Napisano 13 Listopada 2023 Share Napisano 13 Listopada 2023 O, to są bardzo obiecujące rzeczy. Technicznie bardzo niedomagają, ale widać jakiś zamysł w tym, co jest z nimi zrobione. W dodatku zamysł wcale sensowny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WPR Napisano 14 Listopada 2023 Share Napisano 14 Listopada 2023 Jak na abominacje to wygląda bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vaco77 Napisano 14 Listopada 2023 Autor Share Napisano 14 Listopada 2023 17 godzin temu, KFS-miniatures napisał: O, to są bardzo obiecujące rzeczy. Technicznie bardzo niedomagają, ale widać jakiś zamysł w tym, co jest z nimi zrobione. W dodatku zamysł wcale sensowny Dzięki za komentarz. Postaram się popracować przy kolejnym modelu, a padło na Mustanga 1/32 od Revell..więc będzie co patroszyć, szyć i poprawiać byleby wyciągnąć najlepszy efekt i nauczyć się nowych rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vaco77 Napisano 14 Listopada 2023 Autor Share Napisano 14 Listopada 2023 9 godzin temu, WPR napisał: Jak na abominacje to wygląda bardzo dobrze. Cieszy mnie to, że jednak nie jest najgorzej. Przeglądam fora, zdjęcia, filmy na YT i ciągle gonię za najlepszymi. Będę wrzucał postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi