jerzy_k Napisano 16 Listopada 2023 Share Napisano 16 Listopada 2023 Popełniłem relaksacyjnie taki modelik - Land Rover 88 Series IIA od AK Interactive. Model mały, składało się przyjemnie. Jak dla mnie trochę za dużo drobnych części (szczególnie w okolicach silnika), których i tak nie widać po złożeniu. Pomalowany może mało realistycznie, ale mam nadzieję że przyzwoicie. Jako uzupełnienie pojazdu 2 afrykańskich bad-assów (z hieną ) od Paracel Miniatures. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KFS-miniatures Napisano 16 Listopada 2023 Share Napisano 16 Listopada 2023 27 minut temu, jerzy_k napisał: Pomalowany może mało realistycznie Nawet bardzo, zważywszy na to, że nadwozie w tym samochodzie to nie emaliowana stal, a aluminium:> Fajne ludziki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi