zyziek Napisano 14 Września 2008 Share Napisano 14 Września 2008 Ciekawy model DRAGON'a + figurki wypraski są dobre. Cena 115 zł.Jak dla mnie jest w porządku bo same figurki kosztują 23 zł. Pudełko: Zawartość : Kolorowa instrukcja: Gąski (ramka Fx3) Ramka N i K Ramka C Ramka Gx3 Bx2 Ramka D Ramka O Figurasy I wanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 14 Września 2008 Share Napisano 14 Września 2008 W zestawie batle of bugle są 2 zestawy figurek z tym samym modelem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 14 Września 2008 Autor Share Napisano 14 Września 2008 Wiem nie kupiłem go bo posiadam te figurki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 14 Września 2008 Share Napisano 14 Września 2008 Dużo po nim części zostaje?? Bo ja skleiłem tygrysa królewskiego z zimmeritem i gdybym przetopił te części co nie pasowały to miałbym materiały na drugi taki sam. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 14 Września 2008 Autor Share Napisano 14 Września 2008 Dużo po nim części zostaje?? nie wiem bo jeszcze nie zacząłem go składać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 14 Września 2008 Share Napisano 14 Września 2008 Dużo po nim części zostaje?? Jak po każdym Dragonie, trochę jest... Zestaw bardzo pozytywny, szkoda tylko, że ogniwka trzeba wycinać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi