voseba Napisano 15 Września 2008 Share Napisano 15 Września 2008 Witam. Tak jak w temacie. Używam szpachlówki Tamiya Putty Basic Type, czy jest możliwość rozrzedzenia jej jakimś rozpuszczalnikiem? Próbowałem rozcieńczalnikiem Wamodu, ale się nie udało. Czy w ogóle można rozrzedzać szpachlówki? Jeżeli tak to jakie i czym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 15 Września 2008 Share Napisano 15 Września 2008 Ja tą szpachlę rozcieńczam nitro i zmywaczem do paznokci. Pięknie dają radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Takiris Napisano 22 Września 2008 Share Napisano 22 Września 2008 Ja na twoim miejscu nie rozpuszczałbym szpachlówki. Moim zdaniem traci ona swoje właściwości i warto wydać te 15zł na nową tubkę. Nitro radzi sobie ze wszystkim, więc podzielam zdanie kolegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi