bigmodel Napisano 17 Września 2008 Share Napisano 17 Września 2008 Witam. Dziś dotarł długo oczekiwany M16 z Trumpetera w skali 1/16. W skład ogromnego pudła Wchodzi - 25 wyprasek, kadłub, metalowe stelaże na kanistry, metalowe zawiasy + tona różnych śrubek, blaszka fototrawiona, kalkomanie oraz 32 stronicowa instrukcja montażu. Kadłub Koła + opony i gąsienice Śrubki + zawiasy Rama I reszta części M16 w porównaniu z Trumpeterowymi T 34 wypada dużo lepiej. W środku kadłuba nie ma ani jednego śladu po wypychaczach. Części są delikatniejsze i bardziej dopracowane. Choć bez szpachli się nie obejdzie. Fajnym pomysłem było zrobienie ruchomych metalowych zawiasów. Ogólnie jestem zadowolony z Trumpeterowego M16. Ale zobaczymy jeszcze, co wyjdzie jak zacznę porównywać model z kwitami. Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 3 Października 2008 Share Napisano 3 Października 2008 A ile cię ta przyjemność kosztowała ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigmodel Napisano 3 Października 2008 Autor Share Napisano 3 Października 2008 Witam. Całość wraz z wysyłką z Francji do Polski wyniosła 133 Euro. Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 3 Października 2008 Share Napisano 3 Października 2008 będzie wątek warsztatowy panie kolego:?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigmodel Napisano 3 Października 2008 Autor Share Napisano 3 Października 2008 Witam będzie wątek warsztatowy panie kolego:?: Jeszcze nie wiem, kiedy. Ale będzie. Narazie zacząłem dłubać Fińskiego KV I.E w 1/16. Po za tym muszę jeszcze zamówić maski do oznaczeń umożliwiające zrobienie tego M16 w malowaniu z 1.Pułku Artylerii Przeciwlotniczej Lekkiej. 1.Dyw.Pancernej. Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 23 Października 2008 Share Napisano 23 Października 2008 To ja wrzucę małe porównanko Była okazja w sklepie to skorzystałem i zmusiłem właściciela do zrobienia fotki M16 z Tamyii jest w skali 1:35. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi