Jacek Kryszak Napisano 7 Sierpnia 2006 Share Napisano 7 Sierpnia 2006 Ma może ktoś pomysł jak zrobic od podstaw zagłuszki wlotów powietrza? http://wielebnyxxx.fotosik.pl/albumy/39250.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz75 Napisano 7 Sierpnia 2006 Share Napisano 7 Sierpnia 2006 nie jestem lotnik - ale to jest to czerwone ? Materiał : z płytki wytniesz sobie prostokącik i z pasków pcv - różnej grubosci okleisz dookoła prostokąt , odpowiednio dopiłowac , oszlifować i gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 7 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2006 Tak, chodzi mi o to czerwone. Płytki juz mam podocinane Myslałem może że ktoś wpadnie na jakis inny pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 10 Sierpnia 2006 Share Napisano 10 Sierpnia 2006 A ja bym Ci polecił nie płytki PCV tylko papier kredowy. Robiłem coś takiego do Su-22. Oszczędzasz czas na szlifowanie z grubości a poza tym super się maluje, no i chyba jednak nieco łatwiej wyciąć takie cienkie paseczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 10 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2006 A ja bym Ci polecił nie płytki PCV tylko papier kredowy. Robiłem coś takiego do Su-22. Oszczędzasz czas na szlifowanie z grubości a poza tym super się maluje, no i chyba jednak nieco łatwiej wyciąć takie cienkie paseczki. Myślałem też o tym, ale chyba lepszy będzie polistyren. Mam arkusze grubości kartki papieru. Poza tym materiał z którego zrobiono zagłuszki też ma swoją grubość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi