Jacek Kryszak Napisano 7 Sierpnia 2006 Napisano 7 Sierpnia 2006 Ma może ktoś pomysł jak zrobic od podstaw zagłuszki wlotów powietrza? http://wielebnyxxx.fotosik.pl/albumy/39250.html Cytuj
grzegorz75 Napisano 7 Sierpnia 2006 Napisano 7 Sierpnia 2006 nie jestem lotnik - ale to jest to czerwone ? Materiał : z płytki wytniesz sobie prostokącik i z pasków pcv - różnej grubosci okleisz dookoła prostokąt , odpowiednio dopiłowac , oszlifować i gra Cytuj
Jacek Kryszak Napisano 7 Sierpnia 2006 Autor Napisano 7 Sierpnia 2006 Tak, chodzi mi o to czerwone. Płytki juz mam podocinane Myslałem może że ktoś wpadnie na jakis inny pomysł Cytuj
Grzes Napisano 10 Sierpnia 2006 Napisano 10 Sierpnia 2006 A ja bym Ci polecił nie płytki PCV tylko papier kredowy. Robiłem coś takiego do Su-22. Oszczędzasz czas na szlifowanie z grubości a poza tym super się maluje, no i chyba jednak nieco łatwiej wyciąć takie cienkie paseczki. Cytuj
Jacek Kryszak Napisano 10 Sierpnia 2006 Autor Napisano 10 Sierpnia 2006 A ja bym Ci polecił nie płytki PCV tylko papier kredowy. Robiłem coś takiego do Su-22. Oszczędzasz czas na szlifowanie z grubości a poza tym super się maluje, no i chyba jednak nieco łatwiej wyciąć takie cienkie paseczki. Myślałem też o tym, ale chyba lepszy będzie polistyren. Mam arkusze grubości kartki papieru. Poza tym materiał z którego zrobiono zagłuszki też ma swoją grubość. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi