enerdzajzd Napisano 20 Września 2008 Share Napisano 20 Września 2008 Ave Czym wykonać linie podziału ? Myślałem aby zeszlifować jakiś stary wkrętak szlifierką kontową albo jakiś gwóźdź. Próbowałem nożykiem do tapet ale on nie pogłebia tylko je poszerza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwendacz Napisano 20 Września 2008 Share Napisano 20 Września 2008 JA jeszcze tego nie próbowałem ale gdzieś czytałem że nakłada się pędzlem czarną matową farbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 20 Września 2008 Share Napisano 20 Września 2008 Są różne śmieszne firmowe narzędzia: http://www.luckymodel.com/scale.aspx?item_no=MM-MIO-12 http://www.luckymodel.com/scale.aspx?item_no=TA%2074015 W kraju też dostaniesz. Możesz używać małych żyletko-piłek modelarskich (CMK robi i TIGER - po ok 8zł sztuka). Możesz ryć nawet cyrklem, tylko potem przeszlifuj to bo plastik się unosi na granicy linii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enerdzajzd Napisano 20 Września 2008 Autor Share Napisano 20 Września 2008 Widzałem fotki z malowania farbą lini podziału i na kolana to nie rzuca. Myśle że jak by je wyrył to chyba wyglądało by to lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał_86 Napisano 21 Września 2008 Share Napisano 21 Września 2008 Czy móglby mi ktoś dać wskazówki jak najlepiej i czym robić własnoręcznie linie podziału? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 21 Września 2008 Share Napisano 21 Września 2008 No ja was normalnie... ! Nie zakładajcie nowych tematów właściwie o tym samym (szczególnie że Michał_86 założył nowy o liniach gdy poprzedni był na drugiej pozycji na liście w JAK ZROBIĆ I JAK POKAZAĆ). Rzućcie okiem do wyszukiwarki wcześniej i jak już nie znajdziecie odpowiedzi to dopisujcie pytania do podobnych tematów! O ryciu linii już jest czystaczydzieściczy tematy (prawie!). Proszę, to zapycha bazę danych forum, robi niepotrzebny śmietnik i idzie się za to do piekła! Tu masz właściwie odpowiedziane, żeby nie było że Zły Mod jest całkiem zły: viewtopic.php?t=5717&highlight=linie+podzia%B3u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi