Juliusz Napisano 27 Stycznia Share Napisano 27 Stycznia Czy ktoś z szanownych modelarzy korzystał z kalkomani tego producenta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel.G Napisano 28 Stycznia Share Napisano 28 Stycznia Tak, ja używałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juliusz Napisano 28 Stycznia Autor Share Napisano 28 Stycznia I jakie spostrzeżenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel.G Napisano 29 Stycznia Share Napisano 29 Stycznia (edytowane) Bardzo fajnie się ułożyły, są trochę jak cerata ale bardzo elastyczna i ładnie wchodzi w linie i nity. Kładłem na Ospreya gdzie cały statecznik to kalka i siadło piknie. Teraz zaczęli robić kaleki coś jak HGW i Edek ze zdejmowanym filmem i tych jeszcze nie widziałem. Rycerz to kalka drugi statecznik malowałem od szablonu. Edytowane 29 Stycznia przez Pawel.G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juliusz Napisano 29 Stycznia Autor Share Napisano 29 Stycznia Fantastycznie Ci to wyszło. Właśnie znalazłem kalki do F/A-18E z VFA-31 czerwonym statecznikiem, i chyba ja zamówię skoro są "używalne" Dziękuję i pozdrawiam Juliusz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi