Juliusz Posted January 27, 2024 Share Posted January 27, 2024 Czy ktoś z szanownych modelarzy korzystał z kalkomani tego producenta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawel.G Posted January 28, 2024 Share Posted January 28, 2024 Tak, ja używałem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juliusz Posted January 28, 2024 Author Share Posted January 28, 2024 I jakie spostrzeżenia? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawel.G Posted January 29, 2024 Share Posted January 29, 2024 (edited) Bardzo fajnie się ułożyły, są trochę jak cerata ale bardzo elastyczna i ładnie wchodzi w linie i nity. Kładłem na Ospreya gdzie cały statecznik to kalka i siadło piknie. Teraz zaczęli robić kaleki coś jak HGW i Edek ze zdejmowanym filmem i tych jeszcze nie widziałem. Rycerz to kalka drugi statecznik malowałem od szablonu. Edited January 29, 2024 by Pawel.G Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juliusz Posted January 29, 2024 Author Share Posted January 29, 2024 Fantastycznie Ci to wyszło. Właśnie znalazłem kalki do F/A-18E z VFA-31 czerwonym statecznikiem, i chyba ja zamówię skoro są "używalne" Dziękuję i pozdrawiam Juliusz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts