Sudus Napisano 31 Stycznia Share Napisano 31 Stycznia Dzień dobry Przyjmę , kupię , wymienię Potrzebuję kalkomanie duńskich zanków rozpoznawczych do modelu F-16 w skali 1/48. Praktycznie tylko te na skrzydła góra i dół. Niestety te które mam w zestawie są niesymetryczne. O maskach z tego samego zestawu nawet nie wspomnę Masek też sobie nie wytnę bo noż-cyrkiel który mam nie wytnie okręgów o tych średnicach. Może ktoś ma i mnie wspomoże Pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 31 Stycznia Share Napisano 31 Stycznia daj wymiar masek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sudus Napisano 31 Stycznia Autor Share Napisano 31 Stycznia (edytowane) Średnica zewn . 9.5 mm Średnica wewn. 4.7 mm Edytowane 31 Stycznia przez Sudus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 1 Lutego Share Napisano 1 Lutego znasz to? Easy cutting od AK-Intractive - Dosc drogie ( ok 18 Euro) ale dobre i sprawdzone ( przeze mnie tez ) sa dwa: do linii prostych i do lukow ( okregow ) wycinalem hinomaru do 1:144 do tego skalpel w ksztalcie sierpu i sprawa jest zalatwiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMS Napisano 1 Lutego Share Napisano 1 Lutego (edytowane) Nieaktualne Edytowane 1 Lutego przez MMS Pomylka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMS Napisano 1 Lutego Share Napisano 1 Lutego Mogę czymś takim poratować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 1 Lutego Share Napisano 1 Lutego Kolega pyta o duńskie zdaje się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMS Napisano 1 Lutego Share Napisano 1 Lutego Mam zestaw do F-104 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sudus Napisano 1 Lutego Autor Share Napisano 1 Lutego O to by pasowało Da radę pozyskać tylko te oznaczone nr 24 ? jeżeli nie będą wykorzystane chętnie je odkupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMS Napisano 1 Lutego Share Napisano 1 Lutego Priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sudus Napisano 2 Lutego Autor Share Napisano 2 Lutego Kalkomanie udało się zdobyć. Dziękuję wszystkim za zaangażowanie Temat do zamknięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi