Jendrek Napisano 22 Września 2008 Share Napisano 22 Września 2008 Witam! Corsarz w galerii, pora więc na kolejny samolocik Właśnie dziś pani listonosz przyniosła paczkę, w której był on, czyli P-51 z Icm: Razem z nim przyszły kalki od Tamiyi z TYM malowaniem: Czyli VF T kapitana Gentile'a. Można prosić kolegów modelarzy o jakieś zdjęcia tej maszyny? Model Icm spodobał mi się, taka tania kopia Tamiyi, troszkę nie podpasował mi kolor wyprasek - biały - ale to nic poważnego. Zobaczymy jak się będzie go składało ;o) Jeszcze kilka zdjęć wyprasek: I oryginalna kalkomania z Icm'u: Na razie tyle, model powstanie prosto z pudełeczka, bo póki co takie lubię robić :P Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 22 Września 2008 Share Napisano 22 Września 2008 Robiłem takiego Mustanga tylko z pudełka ze Skalskim. Życzę szczęścia w pracach w kabinie - sporo się nakląłem. Będę obserwował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brabazon Napisano 22 Września 2008 Share Napisano 22 Września 2008 Tak jak przedmówca,też kleiłem go w tym opakowaniu, a dokładniej-dokańczałem po Tacie, który nie miał siły do niego i chciał go rzucić w kosz. Uważaj na wznios skrzydeł, trzeba pobawić się pilnikiem. Za moich czasów ICM miał swoją instrukcję. Teraz nawet ją zerżnęli z Tamki.... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrek Napisano 22 Września 2008 Autor Share Napisano 22 Września 2008 Nie, instrukcję ICM ma swoją, tą Tamiyi dostałem w komplecie z kalkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Javorek_7411 Napisano 22 Września 2008 Share Napisano 22 Września 2008 Mimo iż to niemoja tematyka, będe obserwował poczynania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi