Jendrek Napisano 22 Września 2008 Napisano 22 Września 2008 Witam! Corsarz w galerii, pora więc na kolejny samolocik Właśnie dziś pani listonosz przyniosła paczkę, w której był on, czyli P-51 z Icm: Razem z nim przyszły kalki od Tamiyi z TYM malowaniem: Czyli VF T kapitana Gentile'a. Można prosić kolegów modelarzy o jakieś zdjęcia tej maszyny? Model Icm spodobał mi się, taka tania kopia Tamiyi, troszkę nie podpasował mi kolor wyprasek - biały - ale to nic poważnego. Zobaczymy jak się będzie go składało ;o) Jeszcze kilka zdjęć wyprasek: I oryginalna kalkomania z Icm'u: Na razie tyle, model powstanie prosto z pudełeczka, bo póki co takie lubię robić :P Pozdrawiam serdecznie Cytuj
Ostach Napisano 22 Września 2008 Napisano 22 Września 2008 Robiłem takiego Mustanga tylko z pudełka ze Skalskim. Życzę szczęścia w pracach w kabinie - sporo się nakląłem. Będę obserwował. Cytuj
brabazon Napisano 22 Września 2008 Napisano 22 Września 2008 Tak jak przedmówca,też kleiłem go w tym opakowaniu, a dokładniej-dokańczałem po Tacie, który nie miał siły do niego i chciał go rzucić w kosz. Uważaj na wznios skrzydeł, trzeba pobawić się pilnikiem. Za moich czasów ICM miał swoją instrukcję. Teraz nawet ją zerżnęli z Tamki.... Pozdrawiam! Cytuj
Jendrek Napisano 22 Września 2008 Autor Napisano 22 Września 2008 Nie, instrukcję ICM ma swoją, tą Tamiyi dostałem w komplecie z kalkami Cytuj
Javorek_7411 Napisano 22 Września 2008 Napisano 22 Września 2008 Mimo iż to niemoja tematyka, będe obserwował poczynania Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi