pustynnaburza7 Napisano 5 Lutego 2024 Share Napisano 5 Lutego 2024 Dzień Dobry. Jak w temacie kupię węzły (pylony) uzbrojenia do F-15E w skali 1:48, które znajdują się pod kadłubem samolotu. Na zdjęciu (pożyczonym z internetu) zaznaczyłem elementy, których poszukuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
petermarcin Napisano 5 Lutego 2024 Share Napisano 5 Lutego 2024 (edytowane) Witam Mam coś takiego z zestawu Academy - jeśli będzie pasować to mogę wystawić na olx. Jakby co to priv. Edytowane 5 Lutego 2024 przez petermarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pustynnaburza7 Napisano 28 Lutego 2024 Autor Share Napisano 28 Lutego 2024 Temat wciąż aktualny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karlos Napisano 11 Marca 2024 Share Napisano 11 Marca 2024 Cześć , mam z Revell'a, przez niemieszczący się kokpit Airesa zarzuciłem budowę tego modelu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pustynnaburza7 Napisano 14 Marca 2024 Autor Share Napisano 14 Marca 2024 Dziękuje @karlos Temat do zamknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi