pustynnaburza7 Posted February 5, 2024 Share Posted February 5, 2024 Dzień Dobry. Jak w temacie kupię węzły (pylony) uzbrojenia do F-15E w skali 1:48, które znajdują się pod kadłubem samolotu. Na zdjęciu (pożyczonym z internetu) zaznaczyłem elementy, których poszukuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petermarcin Posted February 5, 2024 Share Posted February 5, 2024 (edited) Witam Mam coś takiego z zestawu Academy - jeśli będzie pasować to mogę wystawić na olx. Jakby co to priv. Edited February 5, 2024 by petermarcin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pustynnaburza7 Posted February 28, 2024 Author Share Posted February 28, 2024 Temat wciąż aktualny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karlos Posted March 11, 2024 Share Posted March 11, 2024 Cześć , mam z Revell'a, przez niemieszczący się kokpit Airesa zarzuciłem budowę tego modelu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pustynnaburza7 Posted March 14, 2024 Author Share Posted March 14, 2024 Dziękuje @karlos Temat do zamknięcia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts