pustynnaburza7 Napisano 5 Lutego Share Napisano 5 Lutego Dzień Dobry. Jak w temacie kupię węzły (pylony) uzbrojenia do F-15E w skali 1:48, które znajdują się pod kadłubem samolotu. Na zdjęciu (pożyczonym z internetu) zaznaczyłem elementy, których poszukuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
petermarcin Napisano 5 Lutego Share Napisano 5 Lutego (edytowane) Witam Mam coś takiego z zestawu Academy - jeśli będzie pasować to mogę wystawić na olx. Jakby co to priv. Edytowane 5 Lutego przez petermarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pustynnaburza7 Napisano 28 Lutego Autor Share Napisano 28 Lutego Temat wciąż aktualny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karlos Napisano 11 Marca Share Napisano 11 Marca Cześć , mam z Revell'a, przez niemieszczący się kokpit Airesa zarzuciłem budowę tego modelu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pustynnaburza7 Napisano 14 Marca Autor Share Napisano 14 Marca Dziękuje @karlos Temat do zamknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi