mizuc Napisano 10 Lutego Share Napisano 10 Lutego (edytowane) Cześć, Szukam ciekawego malowania dla P-38 F/G z europejskiego teatru działań. Czy możecie mi coś podpowiedzieć w temacie kalkomani? Narazie znalazłem Eduarda, ktoś może używał i podzieli się doświadczeniem jak z ich jakością. Może jest lepsza alternatywa? Pozdrawiam Edytowane 10 Lutego przez mizuc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano 11 Lutego Share Napisano 11 Lutego Może 'Babe' w późniejszym wydaniu, z okresu służby w 82nd FG we Włoszech? https://exito.site/en_GB/p/EXITO-DECALS-ED48009-148-Lightning-Strike/55322 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mizuc Napisano 12 Lutego Autor Share Napisano 12 Lutego Znalazłem jeszcze Xtradecal X48214 - ktoś miał może styczność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi